Even voorstellen......

Britny

 

Britny is een Fjordenmerrie met een hart van goud! Deze lieverd is inmiddels 21 jaar en heeft dus al wat ervaring. Ze is ideaal voor beginnende en/of angstige ruiters.  Maar ook als coachpaard kan zij je het vertrouwen geven wat je misschien nodig hebt.

Witse

 

Witse is een 19 jarige Haflinger ruin. Witse is een paardje met veel expressie en kan spiegelen als geen ander. Een geweldig coachmaatje, maar ook onder het zadel  is hij erg fijn te rijden.

 

Pip

 

Pip is de jongste van het stel. Ze is 5 jaar en moet nog veel leren. Ze is superbraaf en erg leuk voor de kleinere ruitertjes met al een beetje ervaring. Voor een coachsessie wordt zij nog niet ingezet, daarvoor is ze nog wat te jong. 

Tibo

 

Tibo is een echte knuffelpony. Hij is 12 jaar. Hij wordt niet onder het zadel bereden, maar met ponydagen of coachsessies voor de allerkleinsten doet hij maar al te graag mee.

Ziva

 

Ziva is mijn paardje, maar staat niet bij DierenWeelde. Ze is een kruising merrie van 11 jaar. Ze vindt het heerlijk om geborsteld te worden en is een super coachpaardje. Zij spiegelt, helpt en steunt erg graag. Momenteel wordt zij op mijn werk veel ingezet en gebruik ik haar niet voor Paard & Coaching Yvonne.