Workshops 

Workshops volgens het Stokpaardjes programma, maar dan met ECHTE paardjes!

Is jouw kind gek op paarden en pony's? En wil hij of zij alles leren over deze prachtige dieren? Tijdens mijn workshops leren we in kleine groepjes op een speelse wijze alles over de verzorging van de pony, het leiden van de pony, opzadelen, rijden, grondwerk, etc...  Ervaring is niet nodig!

Mijn workshops zijn gebaseerd op het Stokpaardjes programma wat speciaal ontworpen is voor nieuwsgierige kinderen die gek zijn op paarden en pony's! In totaal bevat deze reeks 6 workshops, wanneer je kind deze allemaal gevolgd heeft krijgt hij of zij een certificaat mee naar huis. 

Een drankje en tussendoortje dient van thuis meegegeven te worden, we voorzien hiervoor een korte pauze.

Aan het eind van de dag krijgt iedereen een superleuk werkboekje mee! 

De Basisworkshop dient (de naam zegt het al) als eerste gevolgd te worden, verder is er geen specifieke volgorde.

Ook voor deze workshops mag ik gebruik maken van de super lieve paarden en pony's van Dierenweelde

Voor inschrijvingen klik je op de gewenste workshop. 

 

Overige workshops

 

Uitverkocht

In balans op je pony I

€ 55,00
Uitverkocht

In balans op je pony I

€ 55,00

Tijdens deze workshop wordt er vooral aandacht besteed aan het rijden. We doen oefeningen en spelletjes op de pony en op de grond om onze balans te verbeteren. Hier wordt steeds rekening gehouden met wat je al kunt en durft. Ervaring is niet nodig, het is wel aangeraden om de Basisworkshop uit de Stokpaardjes workshops eerst te volgen.

Heb je de beginselen van het paardrijden al onder de knie? Vandaag werken we vooral aan de balans op de pony. We doen oefeningen en spelletjes op en naast de pony om beter in balans te komen! Ik kijk steeds naar wat iemand al kan en durft.