Bij Paard & Coaching Yvonne krijg je de kans om te groeien met paardenkracht. 

 

Samen kijken we steeds wat het beste bij jou past. 

 

Paardencoaching

 

Tijdens een paardencoachsessie ga je aan de slag met een paard als co-coach. Samen met het paard ontdek je je eigen kracht en leer je hoe je deze in kunt zetten in je dagelijks leven.

Coaching 

 

Voor wie liever een ander traject kiest dan paardencoaching bied ik ook coachsessies aan zonder paarden.

 

 

Stokpaardjesclub

 

Is jouw kind graag bezig met de verzorging van pony's? Tijdens de Stokpaardjesclub momenten is er volop ruimte om de pony's te verzorgen, te rijden (enkel met ervaring), een ponyritje te maken, aan de hand oefeningen te doen. Dit is voor iedereen, en iedereen kan doen wat hij of zij leuk vindt en op eigen niveau bezig zijn met de lieve paarden en pony's van Dierenweelde. Er wordt geen les gegeven, maar ik hou steeds toezicht en help waar nodig. 

Workshops

 

Tijdens deze workshops leer je alles over pony's! Net als tijdens de individuele lessen doen we alles stap voor stap. Er komt een stukje theorie aan bod, verder doen we veel grondwerk en rijoefeningen. Dit steeds aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Paardrijlessen

 

Wil jij ook alles leren over paarden? Stap voor stap leer je welke verzorging nodig is, wat je moet doen voordat je gaat rijden en natuurlijk het rijden zelf. Grondwerk komt ook steeds terug in de lessen, dit is een belangrijk onderdeel om een goede band met het paard op te bouwen. Kortom, de volledige basis van het paardrijden komt aan bod. Dit alles doen we in jouw eigen tempo. Ideaal voor beginnende ruiters, angstige ruiters, ruiters met ASS..

Ponyspeeldagen

 

Wil jij een dag vol ponyplezier? Bingo! We verzorgen, versieren en knuffelen de pony's, doen spelletjes en natuurlijk is er ook tijd voor een ritje!